Fredagskänslan.

Dethär har varit en riktigt bra dag. Fredagskänslan infann sig direkt på morgonen och så har det bara flutit på. Leia var i klubben på förmiddagen och vi resten hängde på familjecafét. Alla gillade. På eftermiddagen kom våra flickors stora idol, en fjortonårig superljuvlig flicka från vår gata, och rastade barnen ett par timmar. Medan Laura snarkade i vagnen fick jag sitta en liten stund i soffan med fötterna på soffbordet och bara njuta av ljudet av tystnad och tvättmaskinens surr. Det kan hända att surrandet var lite sövande, för mittiallt hade klockans visare helt mystiskt flyttat sig framåt en halv timme.

Innan de större flickorna kom tillbaka hann jag och Laura en bra bit på väg på få-i-ordning-alla-rum-projektet i arbetsrummet. Laura hejade med och stod för bakgrundsmusiken med sin skallra. Sedan blev det biff och röstipotatis och efterrätt fredagen till ära. Förresten, om det nu är nån som missat att testa följande kombination så lovar jag att det är värt det: röda vinbär, (het) kinuskisås och vaniljglass.

Och än är inte dagen slut. Det blir nog ett bra veckoslut dethär!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s