Leias kofta.

Jag har visst glömt att visa koftan jag stickade åt Leia, såhär blev den. Det är det första större stickprojektet jag åstadkommit, så, ja, jag är faktist nöjd med mig själv, även om det nog syns att det är en amatör som varit i farten med stickorna. Modellen bongade jag hos Leias jämnåriga kompis (det skiljer bara ett par futtiga dagar i ålder) här i denhär härliga bloggen. Mönstret är från denhär bloggen. Jag gjorde storlek 104 cm åt Leia med 4,5 mm stickor och det gick åt knappa tre nystan av 7 bröder garn. Knapparna är gamla loppisinköp och de godkändes då jag sydde fast dem med rosa garn.

Eftersom lillabror också fått en egen kofta måste ju vår lillasyster också få en. Den är halvvägs på gång just nu.

EDIT: dethär är mitt bidrag till stoltlistan. Jag är också stolt över att jag nuförtiden för det mesta är snäll med mig själv och stolt över att jag ibland klarar av att lägga mig i tid.

Annonser

12 thoughts on “Leias kofta.

  1. Alldeles underbar! Jag kan inte heller sticka men mommo skulle vara glad ifall hon fick något att göra. Måste bara se ifall jag kan översätta mönstret åt henne från finska… Silmukka – typ maska? 🙂

  2. Haha. Tänkte faktiskt skriva något i stil med det som redan skrivits här ovanför, fast tror mitt tips riktas till svärmor! 😉 Duktiga du!

  3. Helt mega super fin! ♡ Jag tycker att du verkligen kan vara stolt. Modellen är ju helt ljuvlig. Jag har aldrig vågat ge mig in på att sticka en tröja men nu blev jag verkligen inspirerad att testa. Jätte fina bilder!

    • Tack! Jag tror faktist den kommer att bli använd också! Denhär tog nästan en vecka, men då stickade jag all den tid som oftast går åt till att röja här hemma (så såg det nog ut också), så den andra framskrider mycket långsammare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s