Månadens uppgift.

Vi har ju en kalender i tamburen som har en viktig uppgift för varje månad. Augusti: Check! Vid favoritklätterträdet på väg från klubben till bussen hem.

Annonser

5 thoughts on “Månadens uppgift.

 1. Klättrade mamma också? 😉
  Här pratar E också om att han vill klättra i träd och han klagar på att vi inte har något bra klätterträd på gården. Vet inte riktigt hur han kommit på idén, jag tror inte att han någonsin har klättrat i träd…
  Fina Leia har visst blivit en riktig klättermus? En fin kånken fick hon, här har lillebror en i samma färg 🙂 Jag har sett många ljusröda, gröna och blåa mini-kånken, men inte så många röda faktiskt.

  • Jag erkänner, inget klättrande för mig, nån måste ju dokumentera det, haha! Jep, vi är inne i en klättringsfas här, inte ens hemma kan man gå normalt i trapporna utan via räcket. Jag tycker också hon valde en fin färg, och tydligen är undrens tid inte över ännu, för det fanns både rosa och lila och ljusblåa också, men hon ville ha denhär!!

 2. Var går ni i klubben (församlingens eller annan)? Eller när var det Tilda skall börja? Undrar var de tar emot under tre åringar alltså. =) Eller börjar hon först vid tre då…

  Skulle gärna vela ha min två åring i nån klubb typ en eller två gånger i veckan. Hon är ganska mammig, så de kunde göra gott före hon börjar nästa år på dagis. =)

  • Leia går i församlingens klubb och jo åldersgränsen är tre år, men om det finns plats tar de emot under treåringar (åtminstone småsyskon). Tilda börjar kanske efter julen, om det finns plats. Då är hon 2,5 år. Ni har inte nån parktantverksamhet nära er, det är ju en bra light version av klubb/dagis?

   • Tack!
    Hade faktiskt funderat på om församlingen eventuellt skulle ta emot yngre ifall de hade lediga platser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s