Klubbdags.

Favoritklänningen på bakochfram och Tildas blus under så var denhär glada lilla flickan klar att börja i klubben idag efter sommarlovet. Som hon har väntat (och försäkrat sig om att hon säkert få gå dit ensam och att Tilda och Laura inte kommer med…)! Dessvärre tänkte det bli en liten kris, för just när vi var på väg, gick dragkedjan sönder i hennes ryggsäck. Som tur lånade Laura snällt sin ryggsäck åt Leia idag. Tilda skulle förstås ha sin egen ryggsäck själv med samma mellanmål nerpackat som Leia. Första klubbdagen gick jättebra, som förväntat, det var bara lite svårt att få hem en mycket besviken Tilda som helt klart också ville stanna kvar. Men det blir nog klubbdags för henne också så småningom.

Ryggsäckskrisen åtgärdades sedan på eftermiddagen, och imorgon kan Leia gå till klubben med ny fin vinröd ryggsäck. Nu har alla tre flickor varsin söt kånken.

 

Annonser

4 thoughts on “Klubbdags.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s