Djupa frukostgrubblerier.

Jag är absolut ingen frukostmänniska, har aldrig varit det och kommer knappast att bli det heller. Stora grötportioner och bacon & ägg direkt man stigit upp – nej tack. Kaffe och yoghurt eller en frukt räcker väl åt mig. Idag, vid den sedvanliga kaffekoppen och bananen, funderade jag på att om jag ändå var tvungen att äta samma sak dag ut och dag in i en lång period skulle det nog inte bli banan utan en mozzarellasemla. Låt oss säga att om jag måste äta samma sak i en månads tid till varje måltid och det endast fick vara två rätter skulle jag välja 1) semla med mozzarella, tomat, sallad och basilika samt 2) vaniljglass med kinuskisås. Vad skulle ni välja?

Obs! Dethär är ingen utmaning, jag tänker absolut inte testa dethär i verkligheten, även om det nog lockar att ta en glassportion till efterrätt såhär måndagsmorgonen till ära.

Annonser

4 thoughts on “Djupa frukostgrubblerier.

  1. Jag måste nog äta morgonmål, annars blir det inte bra…. Men alltför tungt får det inte vara, inget bacon tack. Om jag måste välja två saker jag ska äta så är jag inne på samma linje som du: bröd och glass vill jag inte vara utan! Jag tar samma semla som du och sen blir det valios choklad-nougatglass! Mums.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s