Ikea.

Vi och tydligen halva Esbo tyckte det var en bra idé att spendera den regniga eftermiddagen idag på Ikea. Eftersom vi numera har en mobil minsting i familjen (som alltså numera snurrar runt och backar med farten långsammare än den långsammaste snigelarten), tyckte denhär smått överbeskyddande mamman att vi behövde en barnport till trappan NU! Vi spenderar ju största delen av tiden i övre våningen så dit är en port ett måste, men till nedre våningen behövs det nog ingen port, man måste ju få träna att gå i trappor från början.

Det fanns en hel del nytt redan på ikea. Jag blev förtjust i gröna ugglegrejer som prydde både papperssaker (jee för tjocka färgpennor åt flickorna!), såsom också barntextiler (jee för söta harson!). Om jag skulle våga skulle jag skriva ut att jag tänkte laga en dyna av det  svartvita tyget, men eftersom mannen i huset tycker att vi har helt tillräckligt med dynor redan nu, så låter jag bli (man kan aldrig ha för många dynor, eller hur?!).

Orsaken/ursäkten till besöket. Nej, porten är inte ännu på plats, det känns nu inte sååå brådskande längre, huvudsaken att den befinner sig under samma tak.

Annonser

2 thoughts on “Ikea.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s