Igår, idag, alla dagar.

”Mamma, vi har int plockat hallon idag! Vi gör ju det varje dag!”. Det är sant, jag vet inte när vi senast inte skulle ha plockat hallon ur buskarna häromkring rakt i munnen. Helt tydligt har barnen ärvt sin mors tycke för rutiner. Så det blev hallonplockning idag igen. En av fördelarna att bo lite mer här ute på landet.

För ovanlighetens skull har vi haft nästan en lördag helt tjejer emellan. HCM-änka får man väl kalla sig idag. Tydligen är inte pappan i huset den enda Esbobo som nöter på asvalten idag i Helsingfors, för på min tolva i centralparken på förmiddagen mötte jag endast fyra andra joggare, då det vanligtvis är tiotals på lördagförmiddagarna. Maraton jag nångång? Njae. Måste nog först bli lite mindre bekväm av mig

Egentligen är försommaren också vacker, fast nästan alla blommor blommat ut redan. Eller skall man kalla det förhösten, för björkarna här börjar redan ha lite gula löv.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s