Dagens utflykt.

Jag hade ju lovat att Leia skulle få välja knappar själv till sin kofta, men eftersom jag marknadsförde de knappar jag redan hade så bra, behövdes ingen knapphandlingsutflykt. Utflykt blev det i alla fall. Bussresa till Kamppi köpcentret. Extremt exotiskt. Först hade jag stora planer på Salutorget och Senatstorget, men konstaterade att det nog idag vore lite onödigt kämpigt (dumdristiskt) för vårt gäng. Nåjo, vi steg faktist ut från köpcentret en stund och besökte en hobbyaffär och åt glass (frusen yoghurt…mmm…). Två små sov dagssömn en del av tiden så mamma och storasyster fick en stund på tumis. Hem kom vi med lite pysselmaterial, idéer och inspiration både åt mammapysslaren och lillpysslaren.

Men nu, dags att sy dedär uttjatade knapparna. Kanske det måste bli en liten photoshoot med yllekoftan på imorgon i eftermiddagsvärmen.

Annonser

2 tankar om “Dagens utflykt.

  1. Du e så modig som vågade ta alla 3 barnen till stan med bara en vagn! Jag som var i pisset ren då 3-åringen inte kunde åka på brädet, då den gick sönder. Vet int hur jag vågar mej sen ngn dag till stan (utan bil) med alla tre…No kanske jag int e sen mera lika hysse? Har visst haft barnen lite för mkt i vagnen…:) Säkrare så.

    • Jag garanterar att du helt enkelt inte kommer att ha tid att vara lika hysterisk, tiden går till annat;) Vi har haft turen att inte ha barn som rymmer huvudlöst utan få ett äldsta barn som inte har varit av den rymmandee typen och hon håller förstås stenhård koll på sin lillasyster!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s