Strykjärn.

Det är ganska sällan som barnen absolut skulle vilja ha något i leksaksväg från loppis, men igår var Leia som eld och lågor när hon visade upp en påse med två leksaksstrykjärn. För 50 cent blev de då våra. Jag frågade försiktigt om hon vet vad man gör med dem och hon svarade i självklar ton ”mamma stryker hamapärlor och pappa stryker kläder”. Nu vet ni det. Om strykintresset hålls på samma nivå som idag kommer dessa små medhjälpare att göra även pappa arbetslös i familjen.

Förresten, om det är någon som varit intresserad av vår träff, men inte fått meil av om den, snälla, meddela mig, det är i så fall bara min tröga (amnings)hjärna som missat nån helt i misstag. På tal om program på dagarna tänkte jag och flickorna checka in Folkhälsans Familjecafé i Sökö nu på fredagen. Vi har aldrig varit där men jag tänkte att det kulle vara ett potentiellt ställe för fredagshäng för mig + de två yngre då Leia är i klubben fr.o.m. nästa vecka.

Annonser

4 thoughts on “Strykjärn.

  1. Sökö familjecafe e helt bäst! Jag gick där i 3år VARJE fredag. Sen då vi flytta blev det för besvärligt då jag rör mig med buss. Min dubbelkusin håller sångstund där nu och då och då dyker vi ännu upp ibland 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s