(Sticknings)terapiprojektet framskrider.

Leias kofta börjar vara på slutrakan. Alltså hur gjorde alla nybörjarstickare förr i tiden? Mina stickprojekt skulle aldrig bli färdiga utan hjälp från diverse nybörjarinstruktionssidor på nätet. Öka maskantal? Sticka knapphål? Som hebreiska för mig.

Leia väntar tålmodigt på att koftan skall bli klar, och imorgon skall vi fara tillsammans till butiken för att välja knappar.

De dagliga blombuketterna börjar vara lite anemiska i jämförelse med i början av sommaren. Det betyder väl att det blir höst och det finns användning för en kofta.Snart får vi väl börja plocka färggranna lönnlöv istället. Fast de är ju fina de med.

Annonser

4 thoughts on “(Sticknings)terapiprojektet framskrider.

  1. Alltså jag blir så inspirerad av dina stickningsprojekt! Jag MÅSTE lära mig att sticka också, tror det är just sådan ”terapi” jag skulle tycka om – gillar att brodera och så, och som du skrev, är det roligt att kunna producera något bestående i den här ibland ganska kaotiska småbarnsvardagen. Vad bra att det finns instruktionssidor på nätet, ska ta och googla lite själv så man skulle komma igång med det där stickandet nån dag:).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s