Den mindre och den mindre.

Det finns allt fler stunder då Leia vill leka med tex My Little Ponies helt ensam och Tilda och Laura istället hänger tillsammans. Eftersom det är exakt samma åldersskillnad mellan alla tre, tycker jag att det skall bli intressant att se i vilka olika kombinationer de kommer att leka i med tiden.

Man skall ju inte jämföra sina barn, men nog är det ändå lite lustigt att 5 månader gamla lillasyster har tjockare armar än sin 2-åriga storasyster. Än så länge vinner dock storasyster brottningsmatcherna alla gånger.

Annonser

4 thoughts on “Den mindre och den mindre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s