Håret.

Äntligen kortare hår! Ordagrannt blev hälften av mitt hår igår på frissagolvet. Det känns riktigt skönt. Jag hör nämligen till de lyckliga som får mycket tjockare hår och starkare naglar under graviditeten och därför också till de olyckliga som sedan tappar en massa hår efteråt. Den värsta hårlossandet har varit nu under den senaste månaden och det har faktist inte kännts roligt att ha borsten full av hår bara man drar ett tag med den, för att inte tala om en massa långa mörka hårstrån som finns ÖVERALLT här hemma hos oss. Åtminstone gillar avloppet min nya frisyr.

(Huj, vad det är svårt att stå på andra sidan kameran, mycket tryggare att stå bakom, tycker jag! Men kanske jag skall ta det som en övning i självförtroende att lägga upp en bild på sina ögonrynkor).

Annonser

12 thoughts on “Håret.

  1. Vad fint det blev! Passar dig bra med lite kortare hår, och passar bra att se dig på bild också ibland 🙂 du är fin!

  2. Passar bra! Jag gar lite samma sak att håret ser välmående ut nu, förutom en massa ”babyhår” i pannan från senaste baby, mitt hår blir inte heller skitigt så lätt som annors. Försöker låta håret växa nu lite, men får se om det går…

    • Det är ju perfekt att försöka få håret att växa under graviditeten, då det växer snabbare (åtminstone gjorde det för mig), men det är svårt, i något skede kommer detdär Argh, vill ha bort håret! Hoppas det kommer just då bebis är född och du inte har tid att gå till frissan 😉

  3. Supersnyggt! Här är en som borde klippa kalufsen också, men nu är det så pass långt så att jag varje morgon kan svänger ihop en snabb fläta som håller hela dagen. Enkelt som bara den. Värre är det när jag borstar och tvättar håret. Det finns precis överallt. Inte kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s