Två upptäckter.

Medan jag fick nytt hår idag fick flickorna lite nya kläder. Storasyster fick kjol och skor, mellansyster fick en mössa samt lillasyster fick en body och en kofta. För en gångs skull fick alla tre något, vi brukar ha som princip att inte alla tre alltid skall automatiskt få något, utan ibland får en, ibland får två och ibland får alla tre.

Men till upptäckterna:

Nummer ett: KappAhls Newbie kollektion finns nu upptill 74 cm. Gläder åtminstone denhär mamman.

Nummer två: frusen yoghurt är jättegott! det finns ett nytt stånd som säljer det i Iso Omena. Hälsosammare än glass vet jag inte om det är, men åtminstone fräshare.

Annonser

8 thoughts on “Två upptäckter.

  1. Salo levererade och jag fick den där samma bodyn bara i rosa. Sedan gick det så att jag stod och pillade på den där tröjan också och klänningen som matchade den. Var sugen på klänningen, men så kom mannen och tyckte att den tröjan var fin, den tar vi. Haha, så nu har vi samma plagg här hemma hos oss.

  2. Jee jee. Den där tröjan. Tittade bara på håll och konstaterade f*n ändå när 68 är den största. Vi är liksom mitt inne i den storleken nu så jag vägrar köpa något mer i den. Dags att fylla på med 74or nu. Tack för tipset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s