Brevpapper.

När har jag senast skickat ett riktigt brev åt någon? Jag minns faktist inte, och det är nog lite sorgligt, för att få kort/brev är ju jätteskoj. Så jag tog och skaffade lite brevpapper och lovade mig själv att använda upp dem innan året är slut. Brevpappren är en höstnyhet från Marimekko och i paketet finns 6 kuvert och 12 papper, så att skriva i medeltal lite på ett brev i månaden under resten av året kan ju inte vara oöverkomligt? Det fanns ju faktist en gyllene brevskrivningstid i sekelskiftet mellan -80 och -90 – talet, då antalet brev som jag skrev var flera stycken i veckan.

Eftersom jag + pappersgrejer + marimekko = sant, kunde jag inte motstå dethär häftet heller. Hela kollektionen hittar man förresten här.

Annonser

2 thoughts on “Brevpapper.

  1. Åååååh, skriva brev har jag inte heller gjort på evigheter, men att jag har skrivit i mitt liv! Finns inget bättre än ett självskrivet brev i postlådan/-luckan! Ska anta utmaningen (tar det som en sådan) och införskaffa brevpapper och skriva några brev det kommande året, jag med! Tack för inspirationen!

    • Gör det! Jag tror förresten jag skall ta och rota lite omkring, för jag har på känn att jag har sparat en del oanvända brevpapper. Lite ”vintage” hundmotiv eller nåt annat från 80-talet sku va roligt att hitta och använda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s