Att spinna vidare på tanken.

I samband med det förra inlägget fick jag en tanke att kanske jag inte är den enda hemmamamman i universum som ibland lite fasar över kommande långa hösteftermiddagar, som tycker att ”alla andra” skall börja jobba i höst, som inte ännu riktigt har hittat sällskap i det nya bostadsområdet, som nog njuter att vara hemma med barnen, men som gärna dricker en kopp kaffe med en nån vars ålder är ett tvåsiffrigt tal, medan barnen härjar omkring.

Så nu funderar jag på nånslags anspråklös ”bloggträff” nån vardagseftermiddag i slutet av augusti här hemma hos oss. Jag tänker mig kaffe och prat för de vuxna och lek för barnen. Alla är naturligtvis välkomna, det enda kriteriet är att man skall orka med snack om barnen samt en massa (o)ljud och rådd och möjligen doften av nån stinkande blöja.

Finns det alls nåt intresse? Vad säger tex Penny, Mia, Anni, Danni, Jessica, Hanna, Melli och alla ni andra som bor i nejden och hänger här ibland?

EDIT: nu när jag tryckte på ”publicera knappen blev jag supernervös. Tänk om absolut ingen är intresserad och ingen kommenterar. Lite pinsamt. Nåväl, värre saker har man väl varit med om här i livet.

EDIT: Naturligtvis får alla vara med, med eller utan blogg och med eller utan barn!!!

Annonser

57 thoughts on “Att spinna vidare på tanken.

 1. Ping: En förmiddag på öppna dagiset | A penny for my thoughts…

 2. Hej, jag kanske är helt för sent ute men ifall man ännu rymms med skulle jag gärna komma med! Känner att min snart 1-åriga son längtar efter att träffa lite nya människor. Och jag med såklart!

 3. Jag är ingen bloggare men skulle gärna träffa mera hemmamammor o hitta leksällskap åt sonen som är 1år 5mån så hänger gärna med på träff, om man ännu ryms med!?
  Vi bor i Sibbo så det är inte riktigt i knutarna men hastigt går det att ta sig till Esbo med bil! 🙂

 4. Är ingen bloggare, men läser om många av er. Så om alltså icke-bloggare också är välkomna så hänger jag gärna på med dottern 1,5år. Kan ju kalla mig halv-svikare eftersom jag jobbar deltid 😉 men om jag råkar vara ledig så skulle det vara skoj med nya lekkompisar för både stor o liten.

 5. Får jag nu gråta en skvätt för att jag bor där jag bor och inte ditåt? Nånä, jag trivs här, men några få gånger nu och då önskar jag att jag bodde lite mer ditåt och det här är en av de gånger. Hoppas ni får trevligt på era träffat!

 6. Oj wow, vilken bra idé! Vi kommer också gärna ifall tiden passar, det är ju evigheter sen vi setts. Eftermiddagar är lite svåra för oss eftersom Saga brukar sova ca 15-17 men månne det inte ska lyckas 🙂

 7. Vad rolig ide, mammaträffar är det bästa! Jag börjar jobba nu på må, men är hemma på fredagar och kommer gärna ifall träffen råkar vara då 🙂

 8. oj, tänk så roligt det skulle vara att få vara med och komma och se ert fina hus! synd att jag bor 500km bort bara och börjar jobba nu i höst, haha, fel på alla punkter alltså 😀

 9. Vilken fin idé!

  Undrar även som Nina att får andra än bloggare vara med?

  Är hemma med en snart 11-månaders pojke och skulle gärna vidga mina vyer…är ibland så tråkigt att bara vara hemma ”ensam” 😉

  • Klart alla får vara med! Jag minns att det ibland var supertråkigt hemma med bara en baby, som krävde nonstop uppmärksamhet, som de första förstfödda gör. Fördelen med att ha syskon är just det att de har varann istället.

 10. Jag tycker du hade bra idéer för era eftermiddagar! Räkna dock ännu med att ni måste hinna träffa oss också! Haha 🙂 får också andra än bloggare hänga med på träffen? 😉

 11. Vi e så med!! Skulle tiden vara typ efter dagsvilan, kanske lättare än förmiddagen? Härligt om du orkar ordna…:) Blir kiva att äntligen träffa en massa av er andra ist för att bara virtuellt ”träffas”. Jag kan sen fast hosta nästa träffa senare på hösten ifall den här bebben aldrig kommer ut eller sen när den kommit ut 🙂

   • Det kan ju vara helt kiva att jag hostar sen nästa träff så behöver vi inte komma ngnstans sen mera i sept-okt eftersom man e då ganska el grande&pissed off anyways…:)

 12. Oj, det låter just som en sån bloggträff jag och mina barn skulle vilja vara på. Tyvärr bor vi 300 km ifrån er. Tack för en inspirerande blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s