Ferdinand.

Jag tycker att mig märka att man kan lätt tolka på basen av denhär bloggen att jag riktigt går här och väntar på hösten, vilket nog inte är fallet. En regnig höstkväll uppkrupen i soffan med ljus tända och en rykande tekopp – ja tack. Men kuraklädesruljansen – nej tack.

Så här kommer istället ett foto från idag på vår egna lilla Tjuren Ferdinand, som tycker mycket bättre om att sitta under en korkek och lukta på blommor eller dra i gräset än att försöka lära sig komma framåt för att kunna leka med de andra små tjurarna.

Jag är lite faschinerad över hur mycket Laura växer för tillfället – i omkrets. Jag menar, brist på mjukt, gosigt babyhull finns inte här inte. Hon kan nog egentligen inte ännu sitta helt själv, hon kippar oftast efter en sisådär 10 sekunder, men hon vill öva. Hela tiden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s