I blåbärsskogen.

I morse körde vi med en traditionell arbetsfördelning här i familjen. Mannen i huset for ut i skogen och jagade (eller sprang långlänk, åtminstone kom han hem utan nån hjort) och kvinnorna i huset for till skogen för att plocka bär.

Till en början hade jag med mig fröken gnäll och fröken gnälligare (och fröken orkar-inte-lyssna-på-gnället-så-jag-sover-snällt-i-vagnen-istället). Men när fröknarna insåg att det fanns en massa söta smultron, hallon och blåbär som man fick äta så mycket man ville av, glömde de bort sin image. Efter sisådär en timme var saldot 1,2 liter blåbär att frysas ner (ingen ville laga/äta blåbärspaj i denhär hettan), x antal myggbett samt två, nej, tre, blåa tungor och mungipor.

Annonser

2 thoughts on “I blåbärsskogen.

  1. Jag hade tänkt dra till skogs jag med, men har inte hunnit. Och då har jag bara en liten att hålla koll på. Jag fattar inte ibland hur du hinner med så mycket!
    Bilden uppe till höger är prima!

    • Jep, ibland lyckas man med att få exakt den rätta känslan på bilder 😉 Vet du, jag tycker ibland att jag hinner med mera nu än vad jag hann då jag hade endast en baby! Fyra år erfarenhet måste ju synas nånstan 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s