Mintgrönt.

Jag var och reashoppade lite häromdagen och fingrade en stund på en mintgrön tröja. Ännu är det sommar kvar så det skulle inte vara för sent att haka på den mintgröna sommartrenden. Jag lät ändå bli, tycker att det är onödigt att skaffa ett klädesplagg, inte i min absoluta favoritfärg, som troligtvis redan nästa sommar får hänga och samla damm längst in i garderoben. Istället blev det ett mintgrönt nagellack. Nu har vi  3 x 10 stycken mintgröna tånaglar i huset samt 2,5 x 10 mintgröna fingernaglar (Tilda ville ha orange naglar på andra handen, hon kunde inte bestämma sig då det var hennes allra första gång att få fingernaglarna lackade).

Det blev också en mintgrön liten flaska från Tiger för 1e. Alltså den butiken (i Kamppi köpcenter) säljer nog saker billigt,så jag hamstrade bl.a. också träpärlor för smyckespyssling under regniga hösteftermiddagar. Flaskan hamnade i ett ministilleben på sovrumsbyrån. Svartvitt och mint tycker jag är en riktig lyckad färgkombination.

Om man ytterligare vill haka på minttrenden, men inte vill ha något bestående alls, kan man alltid göra som vi idag i Borgå, äta en puffet mintglass.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s