Bla bla bla.

Vi har helt tydligt valt rätt ställe att spendera vår semester på. Då andra suckar över regnmängden i södra Finland på sina FB statusar, har vi mest bara njutit av sol här i Vasa nu i flera veckor. Bloggen har helt tydligt också tagit lite semester, men det är väl ett sunt tecken och betyder att jag ibland har ett riktigt liv också, haha.

Idag, som så många andra dagar också, har vi varit upptagna med en drös vänner. Idag var den yngsta bara 2 månader (alltså vår jättebebis har ALDRIG varit så liten…oj, vad man glömmer…). Igår kom vi tillbaka från en lyckad Tammerforsminisemester (mer om den och om bostadsmässan sen nån annan dag). Mera inhemsk turism för folket, säger jag! Skojigt var det och det blev tillochmed en del shopping i Tammerfors för mig, dock inga Reinon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s