Semester från semestern.

Blomkransar av klöver har denhär mamman inget emot att binda, i motsats till maskroskransar. Förutom att plocka blommor och binda kransar och äta för mycket glass och jordgubbar så gör vi inte så mycket produktivt nu under semestern, ännu heller. Njuter av att inte behöva få till stånd något, inte ens laga mat, för den uppenbarar sig fortfarande på bordet med jämna klockslag.

För att nu ändå inte i misstag överanstränga oss, bokade vi just en tvådagars minisemester från semestrandet för nästa vecka. En barnlös sådan. Eller så gott som, babyn får hänga med i bärselen. Vår fabulösa semesterort är …tattadaa… Tammerfors! Som trogen bostadsmässobesökare var det alternativ nr ett för mig. Jag ser framemot flera timmars tågresor i sällskap av nån inredningstidning och godispåse, strövande på bostadsmässan, hotellfrukost och lite (fönster)shopping. Inte illa. För barnen blir det istället Wasalandia och häng i muminhuset. Alla blir garanterat nöjda.

4 thoughts on “Semester från semestern.

  1. Nå voi kakka… nu läser jag om alla som tagit sig till Tammerfor och nu harmas jag över att vi skippat resan 2 ggr… på raken! MÅSTE till Tampere 🙂 Ni verkar ha haft bästa semestern ju! Härliga bilder!

  2. Hihi vad lustigt, vi befinner oss som bäst i Tammerfors 🙂 överväger att gå på bostadsmässan, får se… ha det gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s