Storkok.

Idag har det svettats i köket. En hel veckas mat har kokats och lagats och frysts in. Åtgången var hujsiga en liten potatis och en morot. Inte så värst dyrt att göda vår minsting precis. Även om maten smakar bra åt vårt kompakta paket, så väntar jag nog på att hon skall bli lite större och få lite bättre fingermotorik så hon kan börja äta fingermat istället. Puréklottandet har aldrig varit min favoritgrej inom babyskötsel. Hon skall naturligtvis redan ”äta själv”, dvs hon hugger tag i skeden så maten strittar omkring.

Annonser

4 thoughts on “Storkok.

    • Jag blandar alltid i mjölk för att mildra smaken lite och höja näringsvärdet. Har vällingen hjälpt er? Här finns inga tecken på förlängd mättnadskänsla, men jag tror det mera beror på att Laura är in i en ”jag-tänker-växa-och-bli-tjock” period, så inget hjälper här just nu.

      • Vi blev avbrutna med vällingexperimentet p.g.a. feber för alla i familjen utom mig. Har testat lite pulvergröt, men aptiten är ju inte som den skall med feber. Hos oss är växa och bli tjock det vanliga. Och nu när amningen också är över lär vikten gå upp ännu snabbare. Idag hade storasyster en klänning i storlek 74 och lillebror en body i storlek 80…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s