Tvillingar.

Laura har hittat sin tvillingsyster här i Vasa. Hon heter Lisa och är lika lång som Laura, men ganska mycket tjockare. Hon har också vistats lite mer i solskenet. Hon kan inte hålla upp nacken så bra som Laura, men istället är hon allltid nöjd och glad och sover hela nätter.

På tal om nätter så börjar projektet att sova en aning bättre på natten inatt. Jag tar med papper och penna till sängen och tänker kartlägga vad som riktigt sker och vilken tid. När man har lite humm om hur mycket och ofta det vaknas och vankas och vakas så blir det lite lättare att försöka göra något åt saken. Det känns bara inte riktigt okej att vaka flera timmar per natt längre plus allt ätande och annat skoj. Tur att åtminstone tvillingsystern sover.

Annonser

4 thoughts on “Tvillingar.

  1. Lycka till med sovprojektet! Här är vår plan att införa välling och förväntar oss sova nästan hela natten i alla fall. Projektet sova mer än 10 min i sträck på dagen förväntas ha samma lösning 🙂 Ha en skön semester!

    • Tack! Och lycka till där också! Tro mig, jag vet hur jättefrustrerande det är med en baby som bara sover minisnuttar på dagarna (Tilda var sådan), dagarna är ett enda sövande och storasyster lider tyvärr. Hoppas hoppas välling ger resultat (för oss båda)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s