Semestermåste nummer ett.

Nu har vi semester!

För mig finns det ingen semester utan en glass från Helsingin Jäätelötehdas kiosk i Brunnsparken, tradition sedan år 2000. Det hade vi på schemat idag, på den första semesterdagen, precis som förra året. Vi satt tillochmed på samma bänk som ifjol. Man kunde ju ha valt en annan dag, för det blev lite väl kallt att äta den enorma glassportionen i duggregn i bara shorts. Men när glassen var slut slutade regnet, solen tittade fram och vi värmde upp oss igen med ledning av lekledar-Leia. Så om ni såg två vuxna, två små barn och en bebis strutta och hoppa runt som grodor i parken var det bara vår lilla familj.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s