Färg!

Vi var till Iso Omena idag för att hämta ett paket på posten och för att skaffa en transportlåda åt vår katt. Samtidigt irrade vi in i ett par andra affärer, såsom Marimekko, i hopp om att fynda nåt smått åt dagens födelsedagsjubiland (Onnea vielä tätäkin kautta!). Nå, det blev mittiallt lite sommarkläder åt mig istället. Klänning och flip flops för -50%. Jag är mycket nöjd över båda två, även om färgen på klänningen är lite ut från min confort zone (inte svart så att säga). Hemma fick klänningen kommentaren ”den är ju riktigt fin och positiv!”, vilket kan tolkas som om det uppskattas med lite annan färg än kombinationerna svart-grå-vit-svart, som jag kanske lite för ofta kör med.

Paketet innehöll däremot svartgråa plagg inför nästa vinter från rean på cos.

Annonser

15 thoughts on “Färg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s