Frågor och svar del 2.

Varför bloggar du/vad har bloggen gett dig?

Jag bloggar för jag vill ha ett ställe att dokumentera lite av vår vardag för oss själva, men också för att vår släkt som bor längre borta kunde lättare följa med vårt liv. Samtidigt vill jag ha ett ställe var jag kan samla idéer om inredning och små pyssel- och handarbetsprojekt. Bloggandet har blivit en kär hobby som är tacksam för en hemmamamma som mig eftersom det är något man kan göra hemma då barnen lagt sig på kvällen. Bloggandet i sig själv har gett mig nya bekantskaper både i den virtuella världen, men också i den riktiga världen, vilket är jätteroligt. Dessutom har jag via bloggandet lärt mig att fota lite bättre. Tycker jag själv i alla fall.

Favoritbok?

Oj, den var svår.Läser TYVÄRR just inget just nu. En gång i tiden var jag en sann bokslukare och nån dag ska jag bli det igen! En Dag av David Nicholls är den bästa boken jag läst under det senaste halvåret.

Plus favoritsresmål? 

New York. Jag har bara en gång varit där, men det klickade direkt mellan mig och staden.

Vad har varit din bästa resa hitintills?

En resa till Paris med min man när vi just hade träffats.

Vad är din paradrätt?

Kycklingfiléer i smetana/gräddsås med rosépeppar. Borde kanske lägga ut receptet här på bloggen för det är faktist supergott och superenkelt!

Pepsi eller Cola?

Pepsi max.

 Får du någonsin lust att slänga in lite färg i ert hem? Typ en färggrann dyna eller tavla eller dylikt?
Nja, för tillfället tycker jag det räcker bra med färgexplosionen i flickornas rum och av alla deras leksaker som invaderar resten av huset. Fast nån dag ska jag ha en tygtavla av dethär tyget. Och jag funderade faktist en stund på att skaffa en turkos stol till sovrummet istället för en svart. Så helt hopplös är jag nog inte.
Slut för denna gång igen. Fortsättning följer. Det är ju riktigt kul dethär. Fast jag tror mig ha sagt nångång att jag aldrig kommer att ha en frågestund på min blogg! Nå, det skulle inte vara första gången jag skulle få äta upp mina ord här i livet. Jag skulle heller aldrig äga något neonfärgat mera. Fast napapaita kommer ni på riktigt aldrig att se mig i. ALDRIG.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s