Frågor och svar del 1.

Det står att du är en föredetta karriärist   Inom vad var det?

Jag är utbildad biokemist (filosofie doktor) och tänkte mig som ung (och naiv?) en karriär inom cancerforskning.

Vad är dina bästa inredningstips?

Mitt bästa inredningstips är att städa upp och se till att allt obestämt “skräp” såsom kläder, papper osv har en given plats. Sen kan man börja fundera på hur man vill att det skall se ut hemma hos en.

Har det varit som du trodde att bo i hus? Eller är det mer jobb än man tror?

Hittills har det nog motsvarat förväntningarna. Till en början var det en del fixande med olika kontrakt  (såsom ex vatten) och så, men det har nog inte varit så mycket jobbigare än att bo i radhus. Men, då bor vi också i ett relativt ”lätt bott” hus med elvärme och en lättskött trädgård.

Hur länge har du tänkt stanna hemma med barnen?

Vi har inget bestämt, det beror nog helt på när det börjar kännas att det blir bättre för hela familjen att jag börjar jobba/flickorna börjar på dagis.

 Vad har du för favoritmärken på dina kläder och på barnkläder?

Favoritmärken på egna kläder är nog för tillfället H&Ms och Boobs aminingsblusar, haha. Detdär med kläder har inte kännts så viktigt de senaste åren. Men jag tänkte faktist att jag skull klicka hem något åt mig själv från cos rea.

Intresset för barnkläder har också minskat i och med att Leia väljer själv vad hon skall ha på sig. Men om jag får välja får det gärna vara färg med ränder och bollar och inga (prinses)tryck. Av billiga basplagg gillar jag H&Ms bodyn för de är smalare till modellen och passar våra flickor bättre.

Vad tycker du att är jobbigast med att ha tre barn i jämförelse med att ha två barn?

Det jobbigaste är att man fortfarande bara har två armar och samma mängd tid som förut, dvs att det hela tiden känns att ingen får all den uppmärkamhet de förtjänar.

Trotsar dina barn?

Endast två av mina tre barn trotsar, Laura är fortfarande relativt otrotsig. Men just nu har vi nog en lite lättare period då den förstfödda kommit över den värsta trotsen och den mittersta inte börjat trotsa på riktigt ännu.

Hur skiljer sig ditt bloggjag från ditt riktiga jag?

Mitt bloggjag är sällan på dåligt humör, höjer sällan rösten och är allmänt en mycket behagligare person än mitt riktiga jag. Tyvärr.

Hur har du tid att blogga?

Jag har tid att blogga för istället finns det inte tid med mycket annat. tex läser jag just inga böcker och symaskinen och garnen har inte rörts sen februari.

Hur, när, var träffades du och din man?

Vi träffades via en gemensam bekant hösten 2006. Det var meningen som en karriärrelaterad träff, men blev till något mycket trevligare.

Har du alltid gillat svart och vitt i inredningen eller är det något som ”vuxit fram” med åren?

Det har helt klart vuxit fram med åren, ju mer kaotiskt vardagen har blivit (främst pga barn) desto svartvitare och simplare har inredningen blivit.

Vad skulle aldrig komma över din tröskel? (Tänker mest inredningsmässigt, men du får gärna freestyla)

Jag har slutat att säga aldrig när det gäller kläder och inredning, men ett terrarium med en orm eller något äckligt småkräk kommer ALDRIG över min tröskel!

Favoritgodis?

En blandning med mycket salmiak, mycket lakrits, lite fruktgodis och lite skumgodis. Kanske Matador Mix goes halvan lakrits goes Ässä Mix goes salta fiskar. Något i den stilen.

Jag fortsätter senare. Nu är det en entandad liten individ som behöver mig.

Annonser

2 thoughts on “Frågor och svar del 1.

  1. Kul att läsa! Och oj, då har jag varit tillsammans längre med min man än vad ni varit, vi träffades hösten 2005 🙂 Fast då var han och jag ju så smååå ännu, inte direkt läge att börja gifta sig och/eller klämma ut barn då ännu 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s