En hyllning till maskiner.

Vår levnadsstandard har definitivt höjts den senaste månaderna. Våra hemlagade semlor är nuförtiden just sådär fluffiga och goda som jag vill ha dem, bara för att jag outsourcat knådandet till min vän hushållsapparaten. De lyckas vad man än sätter i degen. Det är inte mycket som vinner kombinationen nygräddade (fluffiga) semlor och smör!

Min andra trotjänande apparat, en ärvd gammal (mycket effektiv) stavmixer, sade tyvärr upp kontraktet med ett tjoff!! för en tid sedan och nu är jag i behov av en ny. Men var hittar man en effektiv (men gärna prisvänlig) stavmixer? Om nån har tips på en bra stavmixer så, snälla, säg till!

Jag kokade också rabarber-jordgubbssaft (bären var ur frysen) med samma recept som rabarbersaften, men minskade sockermängden från 3 dl till 2 dl. Denhär varianten blev helt lyckad också, flickorna gillade denhär mera, men jag tyckte nog rabarbersaften var godare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s