Lördag.

Huj, vad det var kallt vatten i Bodomsjön idag! Nej, jag själv doppade bara tårna, men flickorna plaskade runt en god stund. Jag vet inte om det är åldern (som i klokhet eller rädsla för rynkor?), men jag satt gladeligen i den behagliga värmen i skuggan tillsammans med blekaste bruden på beachen och tittade på en Beach Volleyturnering. Jag tyckte lite synd om vissa soldyrkare som stekte sig med svetten rinnande överallt och redan på dagen hade rödare än röda axlar och ryggar. Det bruna kan ju i denna dag fås på ett betydligt lättare och hälsosammare sätt från en burk också.

Det som fortfarande förundrar mig är faktumet att jag gillar serien Game of Thrones! Den andra säsongen är nästan bättre än den första, tycker jag. Så nu blir det soffan och ett avsnitt med GOT och en iskall öl (nåja, egentligen blir det bara grapelimsa, men det låter inte lika bra såhär en varm sommarlördagskväll).

5 thoughts on “Lördag.

  1. Aaavis! Är jag! För int kommer väl andra säsongen på tv ännu? Vill se vill se vill se! jag får nöja mig med solsidan så länge 🙂

    • Den kom i misstag med på nån köpiskanal som vi tydligen ”måste” ha i sommar för alla friidrottssändningar. Jag klagar inte. Fast gårdagens avsnitt slutade så illa att vi var tvungna att titta på ett avsnitt solsidan också efter det 😉

      • Jag såg reklam på tv för andra säsongen o blev ren helt eld o lågor men så var det just nån köpkanal, murr. Det dåliga (eller egentligen tycker jag att det är bra) med GoT är ju just att man aldrig kan vara säker på att ens favoritperson inte går och dör plötsligt, det känns att ingen går säker. Man blir lika chickad varje gång, och intrigerna är helt otroliga 🙂 bra att man får lite spänning i livet, liksom.

      • Just nu kan det hända att det gick riktigt dåligt med en av mina favoritpersoner och om det är så så vet jag inte vad jag skall ta mig till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s