High-low-high.

Dagens high: 4-årskalas för 12 flickebarn och 5 mammor med bl.a. Fresita för de vuxna och prinsesspinjata för barnen.

Dagens low: stora stickor i Leias fot som krävde ett läkarbesök att fås bort. Den unga (barnlöse?) läkaren ville inte ge ett plåster åt henne för han tyckte det var onödigt (!). Tur att kvinnan vid kassan förstod hur viktigt ett plåster är för läkandet av vadsomhelst hos en 3-åring.

Dagens high igen: finfina produkter jag vunnit i en bloggtävling hos Linda. Skall testas omedelbart. Samt dagens ogräs i vas som extra bonus.

Märker ni att inlägget följer hamburgarmodellen? När jag jobbade lärde jag mig att bl.a. kritik går bäst fram enligt hamburgarmodellen: man börjar med något positivt följt av något negativt/konstruktivt och avslutar med något positivt. Funkar för det mesta.

Annonser

6 thoughts on “High-low-high.

  1. Klart det ska vara plåster på! Nått fint med prinsessorbilargrodorankorbilderöverlag hör liksom till. Först sår-skråma-sticka-nått, sen plåster. Inget att diskutera heller.

  2. Den här modellen skall jag komma ihåg och börja tillämpa 🙂 Jag är förresten avundsjuk på din vinst… Underbara lupiner, i min favoritnyans och allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s