Tänder.

Igår kväll och natt var denhär lilla solstrålen varkligen inte sitt vanliga glada jag. Det var tröstlöst skrik och absolut inget hjälpte. Det var riktigt synd om den lilla stackarn (och också lite om hennes trötta och tröstlösa föräldrar).

Idag hittade jag orsaken till gråtet, ett litet risgryn som stack fram på vänster sida i nedre käken.

Annonser

8 thoughts on “Tänder.

  1. Skönt med en orsak för gråten. Man känner sig så hjälplös då det håller på – och så efteråt, speciellt om orsaken framkommer så här tydligt, så känns det u nästan så själklart att man borde ha fattat det direkt.. Ni har tidiga tandproducenter, här kom den första vid 9 mån 🙂 /A-L

    • Jag har ju misstänkt en tid att tänder skulle vara på kommande pga massivt dreglande, men igår tänkte jag inte en sekund på det…typiskt, med lite panadol skulle vi ha sluppit det värsta… Ja, vi har tidiga tandproducenter här i huset. Tyvärr!

  2. Nämen så söt och oooh vad hon har växt… Håll koll på tidningen. Den kommer ut nu innan midsommar 🙂 finns bl.a. att få i Granis s-market. Till höger vid ingången.

    • Det kan ju ta flera veckor för somliga, speciellt med de första tänderna! Vår tandsprickning gick tydligen relativt smärtfritt, inte ens tandköttet var svullet innan, som det brukar vara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s