Lite tambursnack.

Jag har en känsla att ”alla” målar och pynjar på gamla slitna möbler som aldrig förr, medan jag själv inte får till stånd ens att måla en ynklig artekpall som jag ropade in på Huuto för ett par månader sedan. Vilken tur att jag verkat gå in i fasen ”mera-naturmaterial-i-inredningen” så en sliten träfärgad pall sitter ganska bra i vår tambur.

I tamburen hänger också kalendern som säger vad vi bör uträtta varje månad. Idag, den 10. juni blev äntligen säsongen för lösglass öppnad vid Gäddviks strand. Två bollar. Såhär sent har den inte blivit öppnad på säkert 10 år. Detdär med springandet har det däremot gått sämre med under de senaste veckorna på grund av trötthet. Senast idag blev det en skön tupplur på dagen istället. Ett vettigt beslut.

Jag skulle vilja ha en liten kånkenryggsäck i olika färger åt alla tre flickor, men jag vet inte om Leia är av samma åsikt. Hon gillar sin rosa ryggsäck med Disneyprinsessor  alldeles för mycket. Bilden med dojjorna är tillägnad en viss fin businesskvinna från Esbo, som jag tycker är Converse personifierad. Jag tror du vet vem du är.

Annonser

7 thoughts on “Lite tambursnack.

  1. De små kånkenväskorna är bara för söta, pojkarna har var sin 🙂 glass och sömn är nog det viktigaste, springet kommer sen när det kommer! Kram

  2. hehe… jag kör en fuling och vägrar köpa prinsessväska! Amanda går med en rosa kånken… precis som jag gjorde då jag var 6/7/8 år någonting! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s