Prickar.

En festfin flicka på väg på kandikaffe fastnade på bild idag. De andra två hade för bråttom att bråttas med varandra i sin säng. Nu med barn nummer tre börjar jag förresten förstå varför det säljs skillda dregeldukar för bebisar.

Annonser

10 thoughts on “Prickar.

  1. Tack för att ni ville vara me och fira me mej! Och tack för den utsökta gåvan, Gula Änkan, ska bli spännande att smaka på klassikern! 🙂
    Och förresten, ja vet att du int direkt simmar i egen överloppstid, men på tal om keramiken så tänkte ja ännu säga att de e Toimelan kansalaisopisto (toimela.fi) ja går på och höstens kurs börjar i september, tisdakvällar i Gräsviken. Eller förresten, ännu bättre idé, nästa gång ni kommer hit så plockar ja fram en klump lera å lite verktyg å så får du pröva på de irl och se om du tycker om att göra keramikföremål! 🙂

  2. Gulle så söt hon är. Dregeldukarna är det fulaste som finns. Men medger att vi har såna i anvädning då dregler flödar mest. Det är lättare än att byta blus konstant på en 10 månaders som avskyr kläder och påklädning.

  3. Söt söt Laura! Ja, här flyger det där dreglet också hit och dit. Men dregeldukar. De är ju bara underliga, tycker jag. Kanske man måste.

    • Jag tror jag nog låter dem stanna i affären och byter body istället lite oftare. Dethär är helt nytt för mig, storasystrarna spydde typ aldrig mjölk och dreglade just inte alls heller!

      • E dom ded där minihaklappar som ni pratar om? Vi fick många då vi köpte vagnen från huutis, för snart 4 år sen. Undrade då stort att varför e haklappen så liten o int funkade de ju alls då sonen började med mat… O sen med andra sku de ha varit helt praktiska, men de var undangömda och nu vet vi var de är. Så om du vill låna ett par heelt gulliga så jag kan ta med på måndagen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s