Pennor och papper.

Det bor helt tydligt en liten skolflicka i mig ännu. Jag älskar fina papper, häften, pennor, tejp och sånt. Går också under kategorin vardagslyx, tycker jag. De springer inte iväg heller när man försöker fota dem.

Vem vet, kanske jag sätter mig på skolbänken ännu nångång i mitt liv? Jag undrar vad sådana yrkestest som man gjorde i gymnasiet skulle ge för yrken åt mig i dagens läge?

Annonser

8 thoughts on “Pennor och papper.

      • Absolut!!!! Men helst sen när den sista fågelungen också blivit lite större. Kombinationen ”flytt-bebis-renovering-alla under 4år” är kanske inte så bra med tanke på eget företag. Så ska vi återkomma om några år? Verkligen bra idé!

  1. Pennor och papper är ju jätteviktiga grejer! Yyl, blir avundsjuk när jag ser dina tejp eftersom mina fortfarande är försvunna, vet inte om de åkt till husets gamla ägare eller var de riktigt fastnat :/ Postades förra fredagen, så de borde ju verkligen ha kommit fram vid det här laget!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s