Den är tillbaka.

Sommaren alltså! Strumporna fick bli kvar i lådan redan på förmiddagen och vi gick vår vanliga runda längs sandvägen till parken. Rundans enda rosa lupiner har ännu inte slagit i blom så vi får återkomma imorgon. Istället blev det lila lupiner och hundfloka. Det bästa med förmiddagen var ändå att vi fick för första gången leka i kvarterets finaste lekstuga med nya kompisar, ett par 4-åriga tvillingflickor.

Snart skall jag bara ta denhär fundersamma unga damen med och ta bussen till stan för lite (fönster)shopping och glass. Jag tänkte skippa vagnen för första gången och bara ta bärselen, få se hur det går. Känns lättare att gå in i Fredans små affärer utan vagn. Åtminstone Pino skall besökas. Och My o My. Bland annat.

EDIT: fyra timmar på vift med bara bärselen orsakade nemas problemas. Skönt att inte vara beroende av långsamma hissar och inte få sura miner av medmänniskor.

EDIT 2: det finns washitejp med muminfigurer på!

Annonser

3 thoughts on “Den är tillbaka.

  1. Ping: Glimtar av en lördag | Panorama

  2. Med min tvåa var det säkert som tusan att satt hon i bärselen så kakka hon ut ur blöjan, men nog är det jobbigt med vagn i butiken, så ibland kanske man föredrar kakkalasset 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s