Snabbt omlopp.

Orange och blått är ju kontrastfärger vilket borde betyda att vår baby med det morotsfärgade håret borde passa i blått. Så denhär blå loppisklänningen blir passlig till hösten. Klänningen är väl från vinterns eller vårens kollektion och på samma bord fanns kläder också från Seppäläs babykollektion som inte varit till salu i butiken mer än nån månad. Jag beundrar folk som direkt babyns kläder blir små blir av med dem, antingen på loppis eller skänker bort dem. Jag klarar inte av det av bl.a nostalgiskäl. Vår lådhög med saker att sälja på loppis/Huuto.net/skänkas blir bara högre och högre. Ibland är det en nackdel att ha mycket förvarsutrymme, man blir inte tvingad att gallra lika snabbt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s