Älskade lilla konstnärinna.

”Home is where my heart is”

Nog är det ju så, att hur mycket man än inreder och har sig så är det ju människorna och de personliga små detaljerna som gör hemmet. Som en egengjord tavla, som denhär. En tavla på vår hela familj med blommor i håret. Jag blir så glad av tavlans somriga stämning, perfekt att kombinera med ett par kvistar från gården.

Vi har egentligen jättefå bilder framme hos oss, och nu funderar jag på att göra en tavelvägg med svartvita foton av viktiga människor. Lite som snusans, men i svartvitt. Vet bara inte ännu vart tavlorna skulle komma. Men det kanske skulle vara ett passligt projekt för regniga höstkvällar, sedan långt, långt borta i framtiden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s