Tandfén.

Laura fick som sagt en hel mängd fina dopgåvor, men en av de gulligaste var nog denhär lilla fint inpackade silverasken vars diameter är ca två cm. Det står ”first tooth” på asken och är alltså till för den första tanden och kanske en hårlock. Jag måste komma ihåg att ta och klippa en lock av Lauras röda hår innan hon blir helt skallig, stackars liten.

Om jag tror rätt så tror jag att Lauras första tand så småningom är på väg, för hon gnagar hårt på sina fingrar och har börjat dregla massor! Både Leia och Tilda (och jag själv också för den delen) har fått sina första tänder vid nyss fyllda 4 månader, så månne inte Laura också blir tidig i tandsprickandet (något jag verkligen inte går och hoppas på). Vi har jobbiga nätter på kommande så småningom med andra ord. Usch, säger jag, som är nöjd med våra nätter just nu då vi bara sover. Nåjå, sover och sover, nog är det ju mat med 1-3 timmars mellanrum varje natt, men inget rapande eller vyssjande eller bärande omkring.

Annonser

5 thoughts on “Tandfén.

  1. Åh vilken söt liten miniask! Enya fick en liknande, men inte i silver. Mitt största problem är bara var vi ska förvara den utan att tappama/glöm bort den tills hon tappar sin första tand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s