Shopping.

Jag har två indirekta symptom när jag är trött: sötsuget mångfaldigas (inte så orginellt kanske) och jag blir shoppingsugen. Tydligen skulle det vettigaste vara att gå och lägga sig bums nu, för idag led jag starkt av båda två. Det var väl tur att jag befann mig på Classe istället för artek. Saldot blev en mixad samling svartvita nödvändigheter.

En plåtlåda för mediciner. I förra hemmet hade vi ett medicinskåp, men inte nu, så denhär lådan blev riktigt passande.

En radio. Vi har inte egt en radio tills nu. Nu måste jag bara bestämma mig om jag mera är en Radio X3M typ eller en Radio Vega typ. Nå nä, jag har sedan länge varit en Vega typ, 30 plussare som jag är. Jag tål inte att lyssna på radio som går ut på att reportrarna skrattar år sina egna dåliga skämt.

Svartvita kökshanddukar. Min svaghet.

Svart pumpflaska och mugg till lilla wc:t. Bästa fynden.

Det tog inte slut vid Classe. Det blev också födispresenter åt Tilda (men de kan jag inte visa, för hon läser bloggen) och inkassering av ett presentkort till Punavuoren Peikko som Laura fått. En sommarpyjamas och en dragbar katt blev saldot där (jag kunde skaffa ALLT i den affären).

Laura och katten bekantade sig med varandra och godkände varandra.

Annonser

7 thoughts on “Shopping.

  1. Tack för tipset, ska inhandla en likadan låda pronto! Här i huset har vi dem i en för liten korg så man får ett regn av halvtomma paket över sig varenda gång man öppnar skåpet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s