Jeans.

Både Leia och jag var i behov av nya jeans. Leia för hon vuxit på längden och jag för jag vuxit på bredden. Eller snarare inte krympt på bredden efter min graviditet så att jag kan ha mina vanliga jeans utan att de spänner lite i midjan (nej, jag är ingen sämre mamma fast jag inte är tillbaka i mina gamla mått fast min baby redan är 3 månader och absolut ingen sämre mamma fast jag aldrig skulle komma in i dem mera. Kan inte mammor bara sluta jämföra sig med varann och tävla om denhär saken också?)

Esprit åt Leia och Cheap Monday åt mig. 7 euro sammanlagt. Akseli.

Annonser

8 thoughts on “Jeans.

  1. Det var fina fynd – Cheap Tuesday med andra ord 😉 och ja, jag håller så med dig – hellre en glad och normalviktig mamma än en irriterad pinnsmal dito 😉

  2. Ett sånt fynd, era jeans! Kan bara konstatera att vissa ställe blivit mera hängande efter andra graviditeten än efter första. Återhämtningen gick mera av sej själv första gången. Nu får jag leva med detta tills jag orkar göra nåt åt det.

  3. Äh..min baby är 1år och 3månader…jag kommer fortfarande inte i mina gamla jeans 😀 Jag har konstaterat att jag kommer nog säkert inte att göra det heller.

  4. Jag förstår inte varför man ska jämföra sig med andra med sådana där saker.
    Och så måste jag säga en sak jag säkert inte sagt förut, du har såååå söta flickor!

    • Jag vet, det är som att jämföra äpplen med päron, för alla kroppar reagerar olika både under graviditeten och efteråt! Det är bara så synd att mammor sätter energi även på dethär, som om det inte skulle finnas annat som behöver en mammas energireserver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s