Hon som inte behöver mutas.

Jag blev intervjuad angående min lilla blogg till en tidning och de ville ha ett foto som representerar bloggen. Det blev jag med alla tre barnen i famnen sittandes i en designgungstol framför ett marimekkotyg. Tilda skulle promt ha md en färggrann marimekkopaffkappsäck också som fick bli färgklicken i fotot.

När de två äldsta flickorna hoppat ur famnen för att äta upp de kex som de blivit mutade med för att över huvudtaget sitta i min famn, blev Laura kvar i min famn och myste. Eller om man tittar noga på den understa bilden så ser man att det just kommer ut en mjölkspya ur munnen. Mysstunden blev inte så lång.

Annonser

6 thoughts on “Hon som inte behöver mutas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s