Fatet och bullan.

Idag hade jag två timmar barnfri tid (=bara en sovande baby i vagnen) och ärenden att sköta i Hagalund. För andra veckan i rad bestämde jag mig att jogga dit och tillbaka med vagnen (Brio Happyn är som sagt en utmärkt joggvagn). Det är väl egentligen nu jag borde bli orolig över att ha spenderat en för lång tid av mitt liv som hemmamamma i collegebyxor då jag inte ens skäms att titta runt på Stockas glas- och smyckesavdelningar som en småsvettig uppenbarelse i träningskläder?

Dethär fatet från Marimekko ropade på mig i hyllan: ”ta mig med hem, jag är det perfekta sommarfatet till terassen”. Det är en specialedition som säljs endast på stocka nu. Nej, nån bulladoftande mamma har jag heller inte blivit, dessa enorma örfilar stod en av Esbos bästa och billigaste(?) café för (Kaisas café i Hagalund). Ja, inte kan man klaga inte, bullarna på det nya fatet vid eftermiddagskaffet smakade just så gott som jag förväntat mig.

Annonser

10 thoughts on “Fatet och bullan.

  1. håller alla mina tummar å tår för att serien finns kvar på stocka nästa gång jag far dit, det händer sig ju inte så ofta när man inte har det på joggingavstånd 🙂

  2. Kaisancafe, guds gåva rill esbo! Jag har ärit min bulla där i 25 år och hoppas på att få äta där resten av mitt liv! Man ska komma ihåg att be om vaalea korvapuusti för då är den degig i mitten:)

    • Detdär visste jag inte, tackar och bockar för tipset! Fast dehär vi åt var säkert vaalea för de var sådär perfekt degiga…nam… Jag spanade in deras megalomaniska cupcakes med päronglacyr (för fjuttiga 1,80e!), de ska ta testa nästa gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s