Fredag.

Dagens motgång: jag fattade att vår första matkasse från matförfyra inte kommer nu på måndag utan först om en vecka. Jag hade sett framemot en vecka utan att behöva fundera på vad vi ska äta. Detdär med vardagsmatlagning står mycket lågt på min lista över vad jag gillar just nu.

Dagens planering: fundera lite på Lauras dop. Jag tänker prinsesstårta, pioner och prickiga servetter.

Dagens vill ha: Iittalas nya serie ”sarjaton” som kommer på hösten. Mycket snyggt!

Dagens bästa: Fredag igen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s