Dagens.

Låt mig presentera: dagens ogräs.

Vi har en ny ganska trevlig rutin. Så gott som varje eftermiddag skall det plockas blommor. Sen går vi hem och dricker smoothie och iskaffe på terassen. Ingen dålig rutin det heller. Jag tror vi fortsätter med båda rutinerna hela sommaren.

2 thoughts on “Dagens.

  1. Hej!
    Du kanske skrivit det redan tidigare men jag undrar vad ni har för syskonvagn? Om allt går väl kommer vi att bli fler i familjen o har redan hunnit fundera på syskonvagn o om det behövs. Barnen kommer att ha en åldersskillnad på 1år 10mån.

    • Grattis!!! För oss var en syskonvagn ett måste då vi fick vårt andra barn, för vår förstfödda (då 1 år 8 mån) var så lat på att gå själv och ville alltid vara i vagnen då babyn var det. Men vissa klarar sig bara med ett ståbräde. Vår syskonvagn är en Phil&Teds Vibe (info på finska tex här: http://www.vaunuaitta.fi/phil-teds-vibe-p-1414.html?cPath=5_535_573). Vi har varit nöjda med den, även om en syskonvagn alltid lite är en kompromissvagn, tex varukorgen (heter det så?) är ganska liten. OM vi nu skulle ha skaffat en syskonvagn skulle vi nog ha tagit en Phil&Teds igen, men en Verve modell istället (http://www.vaunuaitta.fi/phil-teds-verve-p-1946.html?cPath=5_535_573) för 4 hjul känns lite stadigare än 3. P&T modellen är bra om man åker mycket buss och rör sig bland folk i köpcenter etc (då den är smal som en enkelvagn), men om man bara skall gå med vagnen på promenader kanske en syskonvagn där barnen itter bredvid varandra är att föredra?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s