Idag.

Även om jag kanske var (blogg)världens enda mamma som inte fick frukost på sängen i morse, var min fjärde (åhå, jag börjar ju vara veteran!?) morsdag riktigt lyckad. Att försöka få sin kaffemugg uppdrucken utan spill då två ungar hoppar i sängen är inte min grej alls. Att sova till 9.30 och senare njuta av kaffe på terassen i solsken är mycket mera min grej.

3 x morsdagslycka på mattan. Vi vägde för skojs skull flickorna idag och javisst, de är stöpta ur samma form, nästan 5, 10 och 15 kg visade vågen (de är ju alla födda med  lika långt mellanrum).

Här syns Lauras hårfagra frisyr för tillfället.

Jag måste erkänna att jag aldrig kunnat tänka mig att dehär tre redan vid dethär skedet skulle gilla att hänga med varandra så mycket som de gör. 30 kg lycka på en matta, som sagt.

Ibland får jag också hänga med på ett hörn. Det lär jag inte få göra om en sådär 10 år. Jag hoppas att de då ändå ibland behöver nån att snurra hopprepet i andra ändan.

12 thoughts on “Idag.

 1. Här blev det väckning 5.30 morsdagen till ära 🙂 (men idag då vi skulle hinna till klubben sovs det minsann till 7.30 o 8.15). Vi har också nästan 30kg morsdagslycka (16 o 12kg)! Vad bra att du fick sova o kaffe på terassen låter inte alls fel! Välkommen hit igen på gårdskaffe nån dag 😉 Kram!

 2. Frukost i sängen är inte för mig fast jag inte ens har något barn som ännu härjar på i sängen med mig. Men sovmorgon blev det och oh vad den var skön.
  Jag som själv inte är bortskämd med syskonkärlek blir ju alldeles varm av fotona på era tre flickor tillsammans. Härligt!

 3. inget kaffe här heller, men en sovmorgon iaf, väckning kom i form av två fightande barn först lite på 7 istället för före 6. Not bad alltså 🙂

  • En kort sovmorgon är bättre än ingen sovmorgon! Va, fightas det hos er också?!? Jag trodde vi var unika med en snart 2-åring och 3-åring om fightas en hel del (ibland hela tiden, känns det som) nuförtiden…

 4. Nepp, inget kaffe på sängen här heller. Jag gick upp med W halv åtta. Gäsp! Fast sen fick jag sova middag med twinsen, det var skönt. Och slapp laga mat.

 5. Glad morsdag! Kaffe på terassen låter som ett fint alternativ i solen. Visst är det fint att se hur tom. dom ganska små gullar med dom riktigt små.
  Började fnittra lite för mig själv, vår minsting väger 14,5. Inom vår familj växer pojkarna så olika, storebror var i samma vikt som närmare 3, inte 2. (även om man inte skall jämföra :)).

 6. Då är vi två om frukost på sängen idag 🙂 Härliga bilder på flickorna och den på er alla fyra också. Blir tårögd då de större pysslar om och leker med Laura, lycka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s