Lite grönt.

Sakta men säkert börjar gården få lite krukor och växter. Grillen finns ännu i en enorm pafflåda och parasollet till terassen borde komma imorgon så kanske det blir grill och äta-utomhus-premiär på veckoslutet. Här satsas det på lättskötta uteväxter i år. Men sen nångång när jag har mera tid skall jag satsa lite mer på trädgården också, för det är ju nog något superterapeutiskt att gräva ner sina fingrar i mull. I sommar tänker jag istället virtualhänga på denhär palstan.

4 thoughts on “Lite grönt.

  1. Jag borde försöka aktivera mig lite jag med men som nybliven husägare är ja så tummen mitt i handen vad gäller gröna grejer. Får knappt hållit livet i en Ikea-krukväxt modell ”extra tålig”.

    • Vårt problem är att vår trädgård är ganska färdig som den är, så jag är rädd att vi förstör den genom att inte veta hur man skall sköta den… Välkommen in i gänget! H: kaktusar kan visst torka ut…;)

  2. Hih, snart får jag ju prestationsångest. 😉 Nånej, älskar ju som man kanske märkt att gräva i mull jag med! 🙂 Fast lite ledsna blev nog mina pytteväxter som kommit upp under harson när minstingen tultade över dem flera gånger. Det kommer att bli en lååång och svettig sommar (av att bära bort honom från förbjudna platser). Vänta bara sen när han hoxar att det är ett ponnystall där invid palstorna, hohhoh.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s