Läslusen.

”Hallå mamma, titta, jag trivs nuförtiden jättebra här i stolen med en bok! Jag kan nog sprattla vilt med armarna, men detdär med att vända sida är nog lite för svårt för mig ännu. Tur att jag har två systrar som mer än gärna hjälper till!

Förresten mamma, jag är faktist över 2 månader nu, börjar det inte vara dags att inse att 50 cm bodyna är redan alla för små? 3/4 ärmar är inte mode för babyn. Inte heller för lite större barn, hälsar Tilda som också har vuxit upp sig en klädstorlek.”

Ja. Jag har lite svårt ibland att fatta att mina barn växer och blir större.

Annonser

2 thoughts on “Läslusen.

  1. Så söt hon är! 🙂
    Man blir förvånad av att dom växer, vi har börjat plocka fram storlek 68 redan till vår 2 dagar äldre kille…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s