En bra dag.

Idag var vårens första dag då man kunde vara utomhus hela dagen utan att alls frysa. Nu hettar kinderna lite efter en hel dag utomhus. Vi var egentligen på väg på en familjehappening i Olars direkt från morgonen, men vissa valde att sova rekordlänge till  kl 9.15, så vi hann aldrig fara iväg.

Istället for vi efter lunchen mot Otnäs och Länsiväyläjuoksun. Männen i huset (1 st) sprang medan kvinnorna (4 st) agerade hejaklack. Stämningen i hejaklacken var på topp hela tiden och mellanmål utomhus smakade gott som alltid, även om det kändes lite pinsamt att äta bulla till kaffet där bland alla hurtiga löpare. Jag bongade också en bloggbekanti i blonda flätor, men hann inte hälsa och hon fastnade inte på foto för hon sprang så fort förbi.

När man far på löpevenemang, även om det bara är som hejaklack, förstår man varför man betalar dyra pengar för att få gå på länk och trängas bland hundratals andra amatörlöpare. Stämningen! Jag blev också smittad och efteråt for jag själv också på en kort fartleksrunda. Sen blev det ännu bastu och skrubb och makaronilåda och glass. Ingen dålig söndag dethär.

Annonser

4 thoughts on “En bra dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s