Trädgårdsplaner.

Nu har vi bara en pytteliten fläck på ungefär en halv kvadratmeter med snö kvar på vår gård. Det som lite förvånar mig är att jag inte har sett en endaste en blomma sticka upp. Jag trodde att alla som äger ens en liten gårdsplätt är besatta av att trycka ner tulpanlökar i marken på hösten?  Dethär passar nog mig utmärkt, jag tror på dethär med en trädgård med blommor i krukor istället, så mycket simplare. Fast odlingslådor vill jag ha att ha lite sallad och dill i. Kanske tillochmed lite ringblommor?

Dehär fina tulpanerna fick jag av en vän för en tid sedan. Först njuter man av blommorna inomhus och sedan planterar man ner dem för att de skall växa upp igen nästa vår. Splendid. Jag hittade denhär utekrukan på ikea. Det blir nog att hämta flera, jag tycker de är simpla och snygga. Sen är det ju bara att fundera vad de skall fyllas med. Mycket murgröna i alla fall, det tycker jag om.

Annonser

6 thoughts on “Trädgårdsplaner.

  1. Oj, vad spännande tulpaner som växte fram! De som såg så små och oskyldiga ut 🙂 verkligen konstigt att det inte kommit upp någo blommor alls. Men då är det ju lättare att göra gården till sin egen!
    (j köpte första säsongen av solsidan, vitsi vad vi har skrattat! Tack för tipset!)

      • Helt huippu om vi får låna säsong två sen 🙂 nu har vi bara sista delen kvar av säsong ett!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s