Basbehov.

Det är konstigt egentligen hur lite det krävs att ha en bra dag då det mesta funkar och alla är nöjda och glada för det mesta. Det är egentligen bara basbehoven som skall stillas. Mammas basbehov nämligen. En natt med endast två (!) matningar och ett stycke bröd från Tapiolan Leipurit gjorde under. Inte skadar det ju med att barnen har en bra dag, att solen tittar fram efter morgonens snöfall, nya loppisfynd eller en spontan dansshow heller. Men som sagt. Mat och sömn.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s