Vaggan.

Använder nån ännu en gammaldags hederlig vagga som säng för babyn? En helt ypperlig uppfinning, tycker jag, som aldrig haft en liten baby som man bara lägger i sängen till kvällen som vaken för att sedan somna av sig själv. Vi äger ingen vagga, men har istället konstruerat en med hjälp av hårdliften och gungstolen. Funkar riktigt bra!

Vår baby sover nuförtiden sitt första nattpass i hårdliften. Den är praktisk då man kan lätt bära den mellan rummen. Hon somnar med oss i vardagsrummet och förflyttar sig till sovrummet då vi lägger oss. Hon är ännu så liten så jag vill ha henne nära mest hela tiden, för att kunna ta en blick på henne och sucka av lycka och stolthet lite emellanåt. De flesta kvällar somnar hon dessutom nuförtiden ganska tidigt, mellan 20 och 21. Lyx!

Annonser

2 thoughts on “Vaggan.

  1. Vi hade en fin gammal vagga lånad då vår dotter var liten. Hon sov i den kanske 3-4 första månderna och vi tyckte det var super! Er är ju verkligen fin den med 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s